Ads

16 January 2011

E-RELOAD

APA ITU E-RELOAD


E-reload ialah cara terbaik untuk menjual topup kerana ianya ternyata lebih murah dari menjual secara kad. E-reload merupakan sistem topup secara sms. Hanya taipkan no pelanggan berserta dengan kod top up, dalam masa yang singkat anda telah menjual topup kepada pelanggan.


SAPE2 MINAT NAK PAKAI SENDIRI SEBAGAI KEMUDAHAN

(JIMAT & TOP UP UTK SENDIRI)

ATAU YANG SUKA BISNES BOLEH BUAT BISNES

REBUT LAH PELUANG INI.


#PILIHAN DI TANGAN ANDA#


Contoh:

ANDA DAPAT MEMBELI TOPUP RM10 DENGAN HANYA RM9.60 SAHAJA. ANDA TELAH UNTUNG SEBANYAK RM0.40.


-ANDA TIDAK PERLU KELUAR KE KEDAI, HANYA SMS SAHAJA UNTUK DAPATKAN TOPUP.


-KINI, HAMPIR 21.5 JUTA DI MALAYSIA TELAH MEMAKAI HANDPHONE. TIDAK KIRALAH HANDPHONE MAHAL ATAU MURAH, PREPAID AMAT PENTING, UNTUK MEMBUAT PANGGILAN DAN MENGANTAR SMS. JIKA ANDA MENJADIKAN INI SUATU PERNIAGAAN, IA AMAT MENGUNTUNGKAN.


-ANDA TIDAK PERLU CARI PELANGGAN, PELANGGAN CARI ANDA...TOP UP KINI SATU KEPENTINGAN...DI DALAM MASYARAKAT.


Sekiranya anda adalah peniaga kecil, sederhana atau besar, penuntut IPTA atau Kolej atau sesiapa sahaja yang ingin menambahkan pendapatan anda, jangan lepaskan peluang ini bagi menyertai perniagaan yang pasti menjanjikan pulangan yang lumayan untuk anda atau setidak-tidaknya untuk kegunaan sendiri. Modal permulaan yang rendah untuk memulakan perniagaan ini.


Terpulang pada ada sama ada mahu terus menjadi pengguna, ataupun mengambil peluang ini untuk menjadi penjual & mendapatkan keuntungan anda sendiri. Tiada paksaan, anda fikirlah sendiri. Bisnes yang takkan ada risiko anda rugi kerana jika tidak dapat menjual sekalipun anda masih boleh menggunakannya untuk diri sendiri & dapat harga yang lebih murah dari harga di kedai sambil anda berjimat berbanding orang lain.


# Cara urusniaga menggunakan SMS sepenuhnya.


menjual topup mengikut gaya anda sendiri. bebas dari arahan atau tekanan dari bos, sebab anda adalah bos. Anda jual ikut kehendak anda sendiri, berapa banyak anda nak jual, berapa banyak anda nak masukkan modal.


Semua ini terpulang pada diri anda sepenuhnya!!!